Контактна інформація:    +38 098 57-80-999    +38 050 03-01-999     e-mail: zrub-bud@ukr.net
Замовити дзвінок

Оформление загородного деревянного домаЗа допомогою декоративного оздоблення можна додати індивідуальності дерев'яному будинку, виділивши його серед інших будівель. Вдалі дизайнерські рішення та ідеї дозволяють оформити житло на свій смак і підвищити комфортність проживання.

Власники заміських будинків діляться на дві категорії: любителі кам'яних і дерев'яних будинків. Перші вважають, що заміський будинок повинен бути як фортеця з добротними стінами і перегородками. Другі не хочуть жити в заміському інтер'єрі, який нагадує міське житло з бетонними стінами і цінують дерев'яне оздоблення. Сучасний брус дуже практичний матеріал, який має безліч переваг.

Стиль заміського будинку повинен бути цілісним, щоб створювати відчуття комфорту і забезпечувати приємний відпочинок. Щоб додати індивідуальності інтер'єру заміського будинку можна використовувати кольорові напівпрозорі лаки, які зберігають фактуру деревини. Зовні дерев'яний будинок краще пофарбувати фарбою, яка містить антисептик і створює щільну, стійку до атмосферних впливів плівку. Щоб оживити фасад, можна пофарбувати деякі дерев'яні елементи в білий колір.

Оформление загородного деревянного дома

Для внутрішнього оздоблення кімнат застосовується наступний цікавий прийом. Приміщення на першому поверсі фарбують так, щоб спільний простір через дверні прорізи було видно в одній обробці, а зсередини стіна з дверима забарвлюється в інший колір. У вітальні поверхню біля каміна краще тонувати в темний колір, щоб телевізор і інша техніка не виділялися. Якщо на першому поверсі дві кімнати, то їх можна розділити розсувними дверима, які будуть створювати більш приватну атмосферу.

Відносно невеликі котеджі можна візуально розширити, віддавши значний простір вітальні і холу на першому поверсі. Кухню можна поєднати з їдальнею і зробити вихід на простору терасу. На другому поверсі варто виділити невеликі кімнати (15 квадратних метрів) всім членам сім'ї, а для власників спальні зарезервувати більш просторе приміщення (20 квадратних метрів).

Оформление загородного деревянного домаСходи зазвичай займають центральне місце в заміському інтер'єрі. Під ними можна встановити місткі полиці, висувні ящики або створити невелику комору для різного господарського начиння. Всі інженерні системи краще приховати в стінних каналах або під чорновою підлогою. У заміському дерев'яному будинку важливим моментом є прокладання електричних кабелів. Попередньо зробіть макет розташування розеток, щоб потім було зручно їх використовувати.

Підсумовуючи, заміський будинок з дерева це прекрасне місце для відпочинку всієї сім'ї. Облаштовувати його на перший погляд просто, але потрібно знати багато нюансів. Радимо звернутися за допомогою до професіоналів. Ось приклади наших робіт.